Vallerie Bakkerij
Copernicusweg 4 | 3752 LZ, Bunschoten | 06 - 12 57 21 95

Over Vallerie Bakkerij


De Vallerie Bakkerij in Bunschoten-Spakenburg is een relatief kleine ambachtelijke koekbakkerij. Er zijn 4 bakkers in dienst en een paar flexwerkers.

Ruim 30 jaar geleden is de bakkerij opgericht voor zogenoemde marktbakkers om ontbijtkoek, cake, appeltaarten en speculaas voor ze te bakken. In april 2017 is het bedrijf overgenomen door Kevin Nel en Klaas Juliaan de Graaf, en is het bedrijf verhuisd naar Bunschoten-Spakenburg. Sindsdien wordt er met succes gewerkt aan kwaliteitsverbetering van de producten. Verschillende keren per jaar worden er monsters genomen. De beoordelingen daarvan staan elders op deze site.


VerkoopActies


Al enkele jaren leveren wij actieproducten aan kerken, verenigingen en scholen. Deze kerken, verenigingen en scholen proberen via intekenlijsten en/of huis aan huis verkoop de producten te verkopen. Zodoende kan de opbrengst, afhankelijk van de grote van uw club of school, al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s.

Een kerk, vereniging of school kan dit extra geld vaak goed gebruiken en de kopers zijn vaak bereid om op deze manier uw vereniging te steunen. Ons assortiment bestaat uit ambachtelijke kwaliteitsproducten wat uw verkoop bevordert. Mede hierdoor zullen uw kopers jaarlijks uitkijken naar de verkoop, want een jaarlijkse herhaling van uw actie zal zorgen voor een verhoging van het resultaat.


Ons Team


Kevin Nel
Directeur / Eigenaar

Klaas Juliaan de Graaf
Directeur / Eigenaar